Zovem se Emil Baltić i kondicijski sam trener hrvatske ženske odbojkaške reprezentacije. U odbojku sam stigao iz košarke na poziv sadašnjeg izbornika Igora Lovrinova i odmah se zaljubio u taj sport. Organizator sam mnogih sportskih kampova još od davne 2004. godine. Kampovi su bili košarkaški i univerzalni. Univerzalni sportski kamp je kamp koji uključuje više sportova (košarka, odbojka, rukomet, nogomet i tenis).

 

Prošle godine je počela nova era moje organizacije kampa, a to je razvojni odbojkaški kamp za djevojčice u dobi od 9 do 18 godina, koji je održan u malom mjestu Omišalj na otoku Krku. Kamp je uspio u svakom pogledu; preko 100 sudionika zadovoljno je odradilo sedam dana spartanskog treninga i zabavno-edukativnog programa.

 

Nažalost zbog prenapučenosti hotela u Omišlju ove godine mijenjamo destinaciju i naš odabir je herojski grad Gospić. Gospić nije na moru, ali blizina Karlobaga i Zadra čine ga posebnim. Osim blizine mora, Gospić ima prekrasnu sportsku infrastrukturu: velika gradska dvorana, mala školska dvorana, nogometno igralište te dva vanjska igrališta i sve to na jednom mjestu – malo olimpijsko selo.

 

Svake godine polaznicima našeg razvojnog kampa želimo omogućiti bolje uvjete i bolji rad. Dvanaest naših trenera i deset sportskih zvijezda željno očekuju Vaš dolazak. Cjelokupni program kampa možete pogledati ovdje.

P.S. Tigar se ne rađa, tigar se postaje!

 

Sportski pozdrav,

Emil Baltić

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s