Naš tim sastoji se od vrhunskih stručnjaka iz svijeta odbojke, sportske medicine i kondicijske pripreme, od kojih će polaznice kampa na vrlo profesionalnoj razini svakodnevno za vrijeme treninga i predavanja imati priliku učiti i primati vrijedne savjete. Predstavljamo naše stručnjake:

 

MIODRAG STOJAKOVIĆ

Izbornik U16 ženske reprezentacije Hrvatske, koja će ovo ljeto nastupiti na Europskom prvenstvu 2019. Radi kao glavni trener u OK Poreč, koji se natječe u Superligi. Miodrag Stojaković dugi niz godina radio je kao trener u mnogim klubovima u Hrvatskoj i Sloveniji i nekoliko puta bio je izbornik kadetske i juniorske reprezentacije Hrvatske. 1997. godine kadetski je viceprvak Europe, a 2000. godine s juniorskom reprezentacijom plasirao se na Europsko prvenstvo.

 

 

IVICA RADOČAJ

Bivši hrvatski reprezentativac, pomoćni trener U16 ženske reprezentacije Hrvatske, koja će ovo ljeto igrati EP 2019. Nakon igračke karijere, Ivica Radočaj počeo se baviti trenerskim poslom i danas radi kao šef struke i prvi trener u OK Umag. Uz mnoge klupske uspjehe, od reprezentativnih bi izdvojili 2009. godine kao kapetan Hrvatske reprezentacije igrao je Europsku ligu, a 2010. i kvalifikacije za EP.

 

EMIL BALTIĆ

Kondicijski trener hrvatske ženske seniorske odbojkaške reprezentacije od 2012. godine te naših ženskih U16 i U18 reprezentacija . Četverostruki državni prvak te trostruki osvajač Kupa RH s klubom HAOK Rijeka. Trener 20 reprezentativaca iz raznih sportova.

Emil_Baltic

 

DR. IVAN FATTORINI

Liječnik ženske seniorske odbojkaške reprezentacije od 2013., prvak Europe s KK Cibonom 1985. I 1986., osvajač 3. mjesta na Olimpijskim igrama 1984. u Los Angelesu, 2. mjesta na Olimpijskim igrama 1992. u Barceloni te 1998. u Seoulu . Osvajač državne nagrade Franjo Bučar za životno djelo u sportu.

Ivan_Fattorini

 

KRISTIJAN KEŠINA

Magistar kineziologije i trener odbojke. Od 2004.-2019. godine trener mlađim dobnim kategorijama u odbojkaškom klubu Varaždin i Zagreb. 2017.godine Kristijan je bio odgajatelj u Učeničkom domu Varaždin gdje je radio sa srednjoškolcima.  2016./2017. godine radio je na kondicijskim pripremama seniorskih igračica OK Kitro Varaždin i kao kondicijski trener mlađih dobnih kategorija u tenisu.

 

IVICA ĐOLONGA

Pohađao je Kineziološki fakultet u Splitu i od svoje 12 godine je u odbojci. U odbojkaškom klubu OK Varaždin aktivno je trenirao i igrao osam godina, nakon čega je postao odbojkaški sudac, pa direktor kluba i kasnije predsjednik, a za vrijeme njegovog mandata klub je bio prvak države i osvajač kupa. Zadnjih sedam godina trener je u klubu. Kao trener u OK Kitro Varaždin napravio je pomake sa svim selekcijama u klubu, pokrenuo je žensku odbojku u Varaždinu, osvojio brojne medalje s djevojčicama na prvenstvima mlađih kategorija te plasman seniorske ženske ekipe u prvu B ligu i osvajanje drugog mjesta. Sa seniorima OK Kitro Varaždin osvojio je Prvu ligu i plasirao se u Superligu.

 

IVAN HRG

Završio je Kineziološki fakultet i trener je u ŽOK Ivanecu. Osim ligaških natjecanja i natjecanja u kupu ŽOK Ivanec svih ovih godina pod vodstvom trenera Ivana bilježi odlične rezultate u konkurenciji mlađih kadetkinja, kadetkinja, juniorki, kao i na osnovnoškolskim natjecanjima na kojima su uvijek među najboljima u državi te na srednjoškolskim natjecanjima na kojima su uvijek među najboljima u Varaždinskoj županiji. Danas ŽOK Ivanec ima tri seniorske ekipe, dvije ekipe u ligi mlađih kadetkinja, po dvije ekipe u ligi mini i male odbojke, te dvije ekipe najmlađih igračica koje se natječu u sklopu projekta „S odbojkom u školu“, a sve to pod glavnim rukovodstvom licenciranog trenera Ivana koji sveukupno trenira 110 odbojkašica, a tjedno obavi i do 20-tak treninga uz nekoliko utakmica ili turnira vikendom.

 

ILIJA MATIĆ

Stručni specijalist kineziologije i sportski trener odbojke. Trener u ŽOK Rijeka 1992.- 1997., 1998. godine osnivač kluba ŽOK Drenova, 1999. godine trener u kadetskoj reprezentaciji Hrvatske; na kvalifikacijama u Moskvi ostvarili plasman na Europsko prvenstvo za kadetkinje.

Ilija_Matic

 

 

 

 

TONĆI CAREVIĆ

Trener svih dobnih kategorija u OK Nova Mokošica, koji se natječe u 1.B nacionalnoj ligi skupina JUG. Trenersko iskustvo u klubovima: OK Dubrovnik, OK Nova Mokošica, OK Pomorac (muški), OK Dubrovnik (žene), OK Nova Mokošica (žene). 1.mjesto na kvalifikacijama za popunu 2. jedinstvene lige bivše države te osvajanje Europe nakon dolaska Nikolaja Karpolja za trenera.

Tonci_Carevic.jpg

 

 

LUKA BIŠĆAN

Nacionalni odbojkaški sudac, koji je svoje trenersko iskustvo započeo u ŽOK Azena Velika Gorica kao pomoćni trener u seniorskoj ekipi te trener mlađih dobnih kategorija. Trenutno vodi seniorsku ekipu u ŽOK Azena, koja se natječe u Prvoj nacionalnoj ligi.

Luka_Biscan

 

 

 

MARINA RADIĆ

Aktivna članica ŽOK Dubrovnika od 1998. godine, a trenutno trener odbojke u istoimenom klubu. Nastupala za ŽOK Dubrovnik i OK Nova Mokošica. 2008. godine uspješno završila program usavršavanja za obavljanje stručnih poslova  u sportu za trenera odbojke pri Hrvatskoj Olimpijskoj Akademiji – Zagreb, kao i mnogobrojne trenerske edukacije i seminare. Trenutno pohađa preddiplomski stručni studij za trenera odbojke pri Kineziološkom fakultetu u Splitu.

Marina_Radic.jpg

 

 

 

KREŠIMIR JURIĆ

S 14 godine iz nogometnih krenuo u odbojkaške vode. Juniorski i seniorski reprezentativac svoju je 17-godišnju odbojkašku karijeru gradio u klubovima OK Ina Delta Mlaka, Rijeka te OK Varaždin. 2012. godine završava Višu trenersku školu u Zagrebu. 2012/13  pomoćni trener u HAOK Rijeci do sezone 2016/17 kad postaje glavni trener HAOK Rijeke.

Kresimir_Juric

 

DORIJAN MAVRINAC

Kondicijski trener s višegodišnjim iskustvom u pripremi profesionalnih i rekreativnih sportaša. Uz stjecanje iskustva u radu s nekoliko riječkih sportskih klubova iz različitih sportova, dodatna znanja posjeduje i iz pripreme individualnih sportaša, reprezentativaca iz različitih europskih zemalja. Student je kineziologije, smjer kondicijska priprema sportaša. Posjeduje certifikat pod nazivom „Mentalni trener za sportaše” čija stečena znanja primjenjuje u svakodnevnom radu.

Dorijan_Mavrinac

 

TAMARA SUŠIĆ

Naša dugogodišnja reprezentativka, koja iza sebe ima brojne sportske uspjehe: s HAOK Rijeka dva je puta osvojila Prvenstvo RH te Nacionalni kup, dok je s HAOK Mladost osvojila po jedan Nacionalni kup i Prvenstvo RH. Imala je i uspješnu inozemnu karijeru; s klubom CSM București osvojila je CEV Challenge kup, što je prvi europski kup u rumunjskoj povijesti, a s klubom Pomì Casalmaggiore osvojila je srebro na svjetskom klupskom prvenstvu! Tamara se odlučila okušati u trenerskim vodama te za sada već ima iskustva sa 2 razvojna odbojkaška kampa za djevojčice. Trenutno radi u OK Kostrena s mlađe dobnim kategorijama.

Tamara_Susic.jpg

 

Osim spomenutih stručnjaka, čast nam je najaviti i velike sportske zvijezde koje će nas posjetiti, družiti se s nama i pokazati nam svoje odbojkaške vještine, što će razvojni odbojkaški kamp CroVolley učiniti iskustvom za pamćenje. Predstavljamo naše gošće:

 

SAMANTA FABRIS

Kapetanica Hrvatske odbojkaške reprezentacije. Jedna od najboljih igračica svijeta i jedna od vodećih igračica u svom klubu Imoco Volley Conegliano, Italija. Prošla sezona u dresu Imoco Volley bila je jako uspješna za našu kapetanicu, osvojila je talijanski Superkup, kup i prvenstvo Italije. Igrala je FF Lige prvaka i osvojila brončanu medalju. Bila je dio nacionalnog tima na Svjetskom prvenstvu 2014. godine, dok je 2016. godine osvojila srebrnu medalju na klupskom SP s talijanskim klubom Pomi Casalmaggiore.  Samanta je vodila našu reprezentaciju do zlatne medalje na Mediteranskim igrama u Tarragoni 2018. godine, a u kolovozu će predvodit našu reprezentaciju na EP 2019.

 

SANJA POPOVIĆ GAMMA

Bivša kapetanica reprezentacije i legenda hrvatske odbojke. Igrala je za najbolje klubove talijanske, turske, ruske i poljske lige. U ovoj sezoni Sanja igra u dresu Chemik police iz Poljske. Za Hrvatsku reprezentaciju nastupala je na mnogim natjecanjima, a najznačajniji su bili nastupi na Svjetskom prvenstvu 2010. i 2014. godine. i Mediteranske igre 2009. i 2013. (brončana medalja) te 2018. (zlatna medalja).

Sanja_Popovic_Gamma.jpg

 

IVANA MILOŠ PROKOPIĆ

Dugogodišnja reprezentativka, od svoje 15. godine sudjelovala je u svim selekcijama, svjetskim i europskim smotrama. Nastupala je i na Svjetskom prvenstvu 2014. godine.  U sezoni 2016./2017. s turskim klubom Bursa osvojila je CEV Challenge kup. Ivana trenutno igra za turski klub PURSAKLAR VOLEYBOL IHTISAS.

Ivana_Milos_Prokopic

 

ANA GRBAC

U hrvatskoj odbojkaškoj reprezentaciji od malih nogu, najznačajniji nastupi za Hrvatsku Svjetsko prvenstvo 2010. i 2014. godine i Mediteranske igre 2009. i 2013. (brončana medalja). Uspješno je nastupala u vodećim klubovima Italije, Rumunjske i Poljske, trenutno igra za grčki klub A.O.Thiras.

Ana_Grbac.jpg

 

NIKOLINA BOŽIĆEVIĆ

Ljepotica i zvijerka, mladi i talentirani libero Hrvatske ženske odbojkaške reprezentacije. Osvajačica nekoliko kupova, prvenstava i Superkupa 2016.godine, na kojem je dobila nagradu za najboljeg libera. Nikolina trenutno igra u mađarskom klubu Vasas Roplabda.  U vitrini ima još brojne nagrade, a najdraža joj je zlatna medalja na Mediteranskim igrama 2018. godine.

Nikolina_Bozicevic.jpg

 

KATARINA LUKETIĆ

Još jedna zvijerka iz redova mladih hrvatskih odbojkašica, koja je uz ekipne osvojila i mnoge pojedinačne nagrade. Igra na mjestu korektora u HAOK Mladost, a Samanti Fabris i Sanji Popović Gamma neće biti lako ako im popularna Keti bude puhala za vratom!

Katarina_Luketic.jpg

 

LUCIJA MLINAR

Primač – igračica koja se već dokazuje i sakuplja europska iskustva u Belgiji i Mađarskoj. Ima top u rukama i budućnost je naše odbojke na toj poziciji. Lucija trenutno igra u mađarskom klubu Bekescsabai. Najveći reprezentativni uspjeh brončana medalja na Mediteranskim igrama 2013. godine u Turskoj.

Lucija_Mlinar.jpg

 

KATARINA PAVIČIĆ

Primač/pucač, mlada reprezentativka i članica aktualnih državnih prvakinja HAOK Mladost.

Katarina_Pavicic.jpg

 

BOŽANA BUTIGAN

Popularna ”Bibi”, nebeska skakačica i blokerica. Članica aktualnih prvakinja države HAOK Mladost te naša reprezentativka.

Bozana_Butigan

 

ZINA URLIĆ

Od 1971. godine do danas predano djeluje u odbojci grada Dubrovnika i Republike Hrvatske. Dala je veliki doprinos u širenju i podizanju kvalitete tog športa na lokalnoj i nacionalnoj razini. Karijeru počinje kao igračica u Odbojkaškom klubu Dubrovnik s kojim od 1973. do 1976. godine osvaja prvo mjesto u Republici Hrvatskoj. Igračku karijeru zaključuje 1990. godine i postaje trenerica mlađih kategorija OK Dubrovnik, čiji trener ostaje i sljedećih pet godina. Tijekom trenerske karijere bila je i trener hrvatske odbojkaške juniorske reprezentacije s kojom je ostvarila niz uspjeha na višešportskim međunarodnim natjecanjima. Od 2012. godine predsjednica je Odbojkaškog saveza Dubrovačko – neretvanske županije i članica Skupštine Hrvatskog odbojkaškog saveza. 2017. godine dobitnica Nagrade Franjo Bučar za životno djelo.

Zina_Urlic.jpg

 

Osim navedenih, očekujemo i goste iznenađenja, velike sportske zvijezde iz odbojke ali i drugih sportova!